Bódy Filmklub - Amerikai anzix Korhatár besorolás piktrogram

BÓDY FILMEK A TOLDI MOZIBAN
Bódy Gábor mannheimi nagydíjas elsőfilmjében az amerikai polgárháborúban harcoló negyvennyolcas magyar emigrációnak állított emléket. A film három alapvető karaktert jelenít meg: a racionalistát, aki eredményei révén boldogul, a tragikus-fatalistát és az érzelmes, a gyökereihez ragaszkodó magyart.

Happy End Korhatár besorolás piktrogram

„Körülöttünk a világ, s mi a közepén, vakon.” A Happy end pillanatkép egy nagypolgári európai család életéből. Anne Laurent a dinasztia motorja, ő az egész családnak otthont adó calais-i kúria és birtok úrnője. Apjától, az egyre inkább leépülő Georges-től nemrég vette át a családi építőipari cég vezetését, és eljegyzésére készülődik egy sikeres brit üzletemberrel.
2D
Toldi Mozi
Kisterem
(f)

The Snowman

ORIGINAL VERSION WITHOUT SUBTITLES!
When an elite crime squad's lead detective (Michael Fassbender) investigates the disappearance of a victim on the first snow of winter, he fears an elusive serial killer may be active again. With the help of a brilliant recruit (Rebecca Ferguson), the cop must connect decades-old cold cases to the brutal new one if he hopes to outwit this unthinkable evil before the next snowfall.
2D
Toldi Mozi
Kisterem
(OV)

Szárnyas Fejvadász 2049 Korhatár besorolás piktrogram

2019-ben a replikánsok után vadászó szárnyas fejvadászok egyike különös felfedezést tett. Harminc évvel később egy másik fejvadász, az LAPD tisztje, K, másik titokra lel. Egy olyan rejtélyre, amely ha felszínre kerül, felforgathatja mindazt, ami a földi társadalomból még megmaradt.
2D
Toldi Mozi
Nagyterem
(f)

Álmatlan – az Anna and the Barbies film Korhatár besorolás piktrogram

A VETÍTÉS UTÁN DEDIKÁLÁS!
Az Anna and the Barbies zenekar 2016 novemberében a Fővárosi Nagycirkuszban tartotta legújabb lemezbemutatóját, mely az Utópia turné része volt. Az Anna and the Barbies – Álmatlan koncert- és dokumentumfilm, magasság és mélység egyszerre, mely olyan oldaláról mutatja meg Pásztor Annát és a zenekart, amely a közönség és a rajongók számára eddig ismeretlen volt.
2D
Toldi Mozi
Nagyterem
(mb)

Kedi - Isztambul macskái Korhatár besorolás piktrogram

Isztambulban több ezer macska él az utcákon, a metropolisz életének szerves részét képezik. A meditatív hangulatú, színes dokumentumfilmben hét gyökeresen különböző személyiségű macska (a Simlis, a Szerető, a Pszichopata, a Bulikirálynő, a Játékos, a Vadász és az Úriember) szemén át láthatjuk az ókor óta létező, pezsgő kulturális életű városnak és lakóinak mindennapjait.
2D
Toldi Mozi
Kisterem
(f)

A négyzet Korhatár besorolás piktrogram

A CANNES-I FILMFESZTIVÁL ARANY PÁLMA DÍJAS FILMJE.
A sikeres múzeumigazgató, Christian tökéletes életének gépezetébe egyszer csak porszem kerül: egy ügyesen kitervelt átverés révén fényes nappal zsebelik ki a múzeum előtti forgalmas téren. Christian nem hagyja annyiban a dolgot, és bosszúhadjáratra indul a feltételezett tolvajok ellen. Közben egy erőszakos amerikai újságírónővel is bonyolult viszonyba kezd. Komikus, majd egyre abszurdabb és kínosabb helyzetek során kezd szétfoszlani látszólagos magabiztossága és irigylésre méltó élete.
2D
Toldi Mozi
Kisterem
(f)

Borg/McEnroe Korhatár besorolás piktrogram

Wimbledon, 1980. Évtizedek óta a legcsapadékosabb nyár. Mindenki várja, hogy a világ első számú teniszezője, Björn Borg megszerezze az ötödik wimbledoni bajnoki címét. De csak kevesen tudnak a színfalak mögött zajló drámáról: a mindössze 24 éves Borg az összeomlás határán áll: fásult, kimerült, kételyek gyötrik. Eközben kihívójának, a húszéves John McEnroe-nak feltett szándéka, hogy letaszítja a trónról az eddigi bajnokot...

Fesztiválok

Filmek

Ma műsoron

Kedd - október 17

(9 film)

A kairói eset Age classification
/ 2D

krimi (2017)
96p f
2D
Toldi Mozi
Nagyterem
((f))

A négyzet Age classification
/ 2D

filmdráma (2017)
142p f
2D
Toldi Mozi
Kisterem
((f))

Happy End  Age classification
/ 2D

filmdráma (2017)
107p f
2D
Toldi Mozi
Kisterem
((f))

Kedi - Isztambul macskái  Age classification
/ 2D

dokumentumfilm (2016)
79p f
2D
Toldi Mozi
Kisterem
((f))

Lady Macbeth Age classification
/ 2D

filmdráma (2016)
89p f
2D
Toldi Mozi
Kisterem
((f))

Szárnyas fejvadász 2049  Age classification
/ 2D

sci-fi (2017)
163p f
2D
Toldi Mozi
Nagyterem
((f))

The Snowman - Original version
/ 2D

(2017)
119p OV
2D
Toldi Mozi
Kisterem
((OV))

Ultra Age classification
/ 2D

dokumentumfilm (2017)
80p Eng sub
2D
Toldi Mozi
Nagyterem
((Eng sub))

Programok

Közlemény

Lejáró klubkártyák

CMPToTaK

Kedves Vendégeink! Felhívjuk figyelmüket, hogy a 2017. január 1. előtt feltöltött (egyenleggel rendelkező), de 2017. január 1. és 2017. december 31. között vásárlásra nem használt Klubkártyák érvényességét 2017. december 31. hatállyal megszüntetjük. Az érvénytelenné vált Klubkártyákon maradt összeget a kártya kibocsájtója, a Budapest Film Zrt, nem téríti vissza a kártyatulajdonosoknak, illetve a kártyák további feltöltése sem lehetséges. A többi Klubkártya visszavonásig érvényes.