Az italo disco öröksége

Az italo disco öröksége

A szintetikus olasz diszkózene, az italo disco a nyolcvanas években meghódította egész Európát - a dokumentumfilm hazai premierje után buli hajnalig!

Merülés a szerelembe Korhatár besorolás piktrogram

PREMIER ELŐTT AZ ARTMOZIK ÉJSZAKÁJÁN
Egy ablaktalan szobában Afrika keleti partjainál James More-t dzsihadista harcosok tartják fogva. Több ezer kilométerre Grönlandon Danielle Finders mini tengeralattrájóval készül az óceán fenekére merülni. Gondolataikban mindketten az előző év karácsonyára emlékeznek vissza, amikor egy francia strandon történő véletlen találkozásuk heves és tartós romantikus kapcsolatot eredményez.
Arcélek, útszélek

Arcélek, útszélek Korhatár besorolás piktrogram

A két alkotó együtt indul útnak JR fotóautomatává átalakított lakókocsijával. Mi a közös a filmművészetet megújító francia új hullám egyetlen női tagja, a 89 éves Agnès Varda és a 33 éves francia fotós és street artist, JR világlátásában?

Veszett vidék Korhatár besorolás piktrogram

Samet, a középkorú őslakost és családját a lelkipásztor a megkeseredett háborús veterán szomszédhoz, Harryhez küldi kisegítőnek. A két férfi kapcsolata annyira elmérgesedik, hogy Sam önvédelemből kénytelen lelőni Harryt. Samre és feleségére vérdíjat tűznek ki, ezért a kíméletlen ausztrál vadonba menekülnek a törvény emberei elől.
2D
Toldi Mozi
Nagyterem
(f)

Téli fivérek Korhatár besorolás piktrogram

A dán Hlynur Pálmason első játékfilmes rendezésének világpremierje az ‘A’ kategóriás Locarnói Nemzetközi Filmfesztiválon volt. A film összesen négy díjat nyert a világ egyik legrangosabb mozgóképes seregszemléjén: a legjobb színész (Elliott Crosset Hove) díja mellett megkapta az ökumenikus zsűri különdíját, az ifjúsági zsűri díját, valamint az Europa Cinemas mozihálózat elismerését (Europa Cinemas Label).
2D
Toldi Mozi
Kisterem
(f)

Genezis Korhatár besorolás piktrogram

A „Genezis” történetének középpontjában egy roma kisfiú áll, akinek gyerekkora drasztikusan véget ér, amikor egy brutális támadásban elveszíti a családját. A munkájába temetkező sikeres ügyvédnő felettese nyomására elvállalja a rasszista gyilkosságsorozat egyik vádlottjának védelmét.

Fesztiválok

Filmek

Ma műsoron

Hétfő - április 23

(7 film)

Három óriásplakát Ebbing határában Age classification
/ 2D

dráma, vígjáték (2017)
115p f
2D
Toldi Mozi
Nagyterem
((f))

Sötétben Age classification
/ 2D

krimi (2017)
106p f

Szeretet nélkül Age classification
/ 2D

dráma (2017)
127p f
2D
Toldi Mozi
Kisterem
((f))

Szólíts a neveden Age classification
/ 2D

romantikus dráma (2017)
132p f
2D
Toldi Mozi
Kisterem
((f))

Sztálin halála Age classification
/ 2D

vígjáték (2017)
106p f
2D
Toldi Mozi
Nagyterem
((f))

Téli fivérek Age classification
/ 2D

dráma (2017)
100p f
2D
Toldi Mozi
Kisterem
((f))

Veszett vidék Age classification
/ 2D

113p f
2D
Toldi Mozi
Nagyterem
((f))

Közlemény

Lejáró klubkártyák

CMPToTaK

Kedves Vendégeink! Felhívjuk figyelmüket, hogy a 2017. január 1. előtt feltöltött (egyenleggel rendelkező), de 2017. január 1. és 2017. december 31. között vásárlásra nem használt Klubkártyák érvényességét 2017. december 31. hatállyal megszüntetjük. Az érvénytelenné vált Klubkártyákon maradt összeget a kártya kibocsájtója, a Budapest Film Zrt, nem téríti vissza a kártyatulajdonosoknak, illetve a kártyák további feltöltése sem lehetséges. A többi Klubkártya a Klubkártya-Szabályzatban foglaltak szerint, illetve visszavonásig érvényes.