Fájdalom és Dicsőség Korhatár besorolás piktrogram

Salvador Mallo filmrendező élete alkonyán visszatekint a maga mögött hagyott évekre. Gyermekkora a hatvanas években, családja kivándorlása egy jobb élet reményében és a letelepedés egy spanyol faluban, az első vágyakozások és az első már felnőttkori szerelem a pezsgő Madridban

Átkozottul veszett, sokkolóan gonosz és hitvány Korhatár besorolás piktrogram

Az Átkozottul veszett, sokkolóan gonosz és hitvány Ted Bundy, a történelem egyik leghírhedtebb sorozatgyilkosának történetét meséli el.

Szívek királynője Korhatár besorolás piktrogram

Anne briliáns és elismert ügyvéd, akinek szakterülete a gyermekek és fiatal felnőttek védelme. A középkorú nő élete látszólag tökéletes, ám mindent kockára tesz, amikor elcsábítja mostohafiát, Gustavot. A fiatal fiú és a nála több mint negyven évvel idősebb nő kapcsolata veszélybe sodor mindent, ami fontos volt Anne számára, ugyanakkor képtelen ellenállni a csábításnak.
2D
Toldi Mozi
Nagyterem
(f)

Éter

A 20. század elején, a világháború árnyékában egy lengyel orvos mániákusan kísérletezik az éterrel, a kvintesszenciával, ami megfosztja pácienseit szabad akaratuktól, tudatuktól, ugyanakkor teljesen megszünteti fájdalomérzetüket. Amikor egy fiatal nő belehal egy kudarcos kísérletébe, halálra ítélik, és a bitófától csak az utolsó pillanatban menekül meg. Az orvos a Monarchia hadseregében találja magát, ahol parancsnoka jóváhagyásával katonaorvosként folytatja a kísérletezést, minden morális gátlás nélkül manipulálva az embereket. Az Éter a saját lelkét az ördögnek áruba bocsátó tudós, Faust történetének újragondolása.
2D
Toldi Mozi
Nagyterem
(f)

Tiéd a világ Korhatár besorolás piktrogram

Guy Ritchie és Tarantino korai filmjeit idézi Romain Gavras fergeteges humorú vígjátéka, amely Isabelle Adjani és Vincent Cassel parádés alakításával és kőkemény poénokkal csap le a suttyó gengszterekre, a brit bulituristákra, a konteó-hívőkre, sőt a migráció kérdését sem hagyja szó nélkül.
2D
Toldi Mozi
Kisterem
(f)

Pécsi szál Korhatár besorolás piktrogram

Hogyan lett Pécs a magyar könnyűzene fellegvára? Hiszen innen indult a Kispál és Borz, a Halott Pénz, a Punnany Massif, a 30Y, Takáts Eszter és a Junkie Jack Flash, sok más banda mellett. Mi lehet a város titka? A mediterrán klíma vagy a mecseki uránbánya sugárzása? A tettyei dombok visszhangja? Emma néni, a legendás karvezető? Vagy van valami a levegőben?
2D
Toldi Mozi
Nagyterem
(mb)

Lords of Chaos – A sötétség gyermekei Korhatár besorolás piktrogram

Május 2-től érkezik a hazai mozikba a kultikus Sundance Filmfesztiválon debütált Lords of Chaos – A sötétség gyermekei, amely minden idők valószínűleg leghírhedtebb zenekara, a – tragikus események után újjáalakult és ma is aktív, sőt magyar taggal is rendelkező – Mayhem történetét dolgozza fel, megdöbbentő, de megtörtént események alapján (a készítők ugyanakkor néhány ponton bevallottan eltértek a valós eseményektől - “Based on Truth and Lies, hangzik a film eredeti plakátján).
2D
Toldi Mozi
Nagyterem
(f)

A vörös ügynök Korhatár besorolás piktrogram

A festői angol faluban élő idős hölgy, Joan ajtajában egy nap megjelennek a belügyminisztérium munkatársa, és hazaárulással vádolják meg az asszonyt. A kihallgatása során Joan visszaemlékszik egyetemi éveire a harmincas évek Cambridge-ében: viharos szerelmeinél csak az atombomba kifejlesztésében való részvétele volt izgalmasabb.
2D
Toldi Mozi
Kisterem
(f)

Filmek

Ma műsoron

Szerda - május 22

(10 film)

Lords of Chaos – A sötétség gyermekei  Age classification
/ 2D

thriller/dráma (2018)
120p f
2D
Toldi Mozi
Nagyterem
((f))

A vörös ügynök Age classification
/ 2D

életrajzi dráma, thriller (2018)
101p f
2D
Toldi Mozi
Kisterem
((f))

Colette Age classification
/ 2D

történelmi film (2018)
111p f
2D
Toldi Mozi
Kisterem
((f))

Eksztázis Age classification
/ 2D

thriller (2018)
95p f
2D
Toldi Mozi
Kisterem
((f))

Éter
/ 2D

dráma (2018)
118p f
2D
Toldi Mozi
Nagyterem
((f))

Manta Ray Age classification
/ 2D

filmdráma (2018)
105p f
2D
Toldi Mozi
Nagyterem
((f))

Pécsi szál Age classification
/ 2D

zenés film (2019)
73p mb
2D
Toldi Mozi
Nagyterem
((mb))

Sarkvidék Age classification
/ 2D

kaland-dráma (2018)
98p f
2D
Toldi Mozi
Kisterem
((f))

Szívek királynője Age classification
/ 2D

dráma (2019)
127p f
2D
Toldi Mozi
Nagyterem
((f))

Tiéd a világ Age classification
/ 2D

vígjáték (2018)
101p f
2D
Toldi Mozi
Kisterem
((f))

Közlemény

Lejáró klubkártyák

CMPToTaK

A 2019. január 1. előtt feltöltött (egyenleggel rendelkező), de 2019. január 1. és 2019. június 30. között vásárlásra nem használt Klubkártyák érvényességét 2019. július 1. hatállyal megszüntetjük. Az  érvénytelenné vált Klubkártyákon maradt összeget a kártya kibocsájtója, a Budapest Film Zrt, nem téríti vissza a kártyatulajdonosoknak, a kártyák további feltöltése sem lehetséges.A többi Klubkártya a Klubkártya-Szabályzatban foglaltak szerint, illetve visszavonásig érvényes.