Hetedik alabárdos Korhatár besorolás piktrogram

A Hetedik alabárdos humoros karriertörténet, amelyben a mellőzött színész egy váratlan felkérésnek köszönhetően az "örök statiszta" szerepből a teátrum vezető rendezőjévé válik. Innentől nem csak saját álmaiért, hanem az egész társulatért is küzdeni kezd.
2D
Toldi Mozi
Kisterem
(mb)

Ultra Korhatár besorolás piktrogram

Az Ultra egyszerre vezet el a fizikai teljesítőképesség határára és az emberi lélek mélyére. Simonyi Balázs és forgatócsoportja öt versenyző küzdelmét mutatja be a legendás Spartathlon futóversenyen – a filmnek pedig igazi különlegessége, hogy a rendező is többszörös teljesítő, az öt szereplő közül az egyik maga az alkotó.
2D
Toldi Mozi
Kisterem
(mb)

Lady Macbeth Korhatár besorolás piktrogram

PREMIER ELŐTT A PUSKIN ÉS A TOLDI MOZIBAN!
A Lady Macbeth egy gyönyörű, határozott és könyörtelen fiatal nő tragikus portréja, aki egy férfiak által dominált világban saját kezébe veszi a sorsát.
2D
Toldi Mozi
Nagyterem
(f)

Kedi - Isztambul macskái Korhatár besorolás piktrogram

Isztambulban több ezer macska él az utcákon, a metropolisz életének szerves részét képezik. A meditatív hangulatú, színes dokumentumfilmben hét gyökeresen különböző személyiségű macska (a Simlis, a Szerető, a Pszichopata, a Bulikirálynő, a Játékos, a Vadász és az Úriember) szemén át láthatjuk az ókor óta létező, pezsgő kulturális életű városnak és lakóinak mindennapjait.

A kairói eset Korhatár besorolás piktrogram

Az egyiptomi forradalmat megelőző hetekben Noredin, a korrupt kairói rendőrség egyik nyomozója egy bárénekesnő meggyilkolásának ügyét vizsgálja a Nílusi Hilton szállóban. Az ügyről, amely eleinte egyszerű gyilkossági esetnek tűnik, hamarosan kiderül, hogy egy egyre nehezebben felgöngyölíthető, szerteágazó bűncselekmény-sorozat része, amelyben az egyiptomi felső tízezer is érintett.
2D
Toldi Mozi
Kisterem
(f)

Álmatlan – az Anna and the Barbies film Korhatár besorolás piktrogram

A VETÍTÉS UTÁN DEDIKÁLÁS!
Az Anna and the Barbies zenekar 2016 novemberében a Fővárosi Nagycirkuszban tartotta legújabb lemezbemutatóját, mely az Utópia turné része volt. Az Anna and the Barbies – Álmatlan koncert- és dokumentumfilm, magasság és mélység egyszerre, mely olyan oldaláról mutatja meg Pásztor Annát és a zenekart, amely a közönség és a rajongók számára eddig ismeretlen volt.

BÓDY FILMKLUB - AGITÁTOROK

BÓDY FILMEK A TOLDI MOZIBAN
1969-es elkészülte után betiltott magyar film a Balázs Béla Stúdióból. Nem tetszett a cenzúrának, ahogy ábrázolta az 1918-19-es eseményeket. Mert a film főhősei, a lelkes fiatalok, akik megalakították a Magyar Kommunista Párt intellektuális csoportját, akik meggyőzéssel kívánták terjeszteni a párt ideológiáját, akik heves ideológiai vitákkal töltötték napjaikat, nem voltak éppen olyanok, amilyennek a felsőbb szervek láttatni kívánták őket...

A remény másik oldala Korhatár besorolás piktrogram

Wikström utazó ügynök, aki egyszer csak megunja a férfiingekkel való házalást. Hátat fordít munkájának és eddigi életének: nagyobb összeget nyer pókeren, és vesz egy éttermet, hogy a vendéglátásban próbáljon szerencsét.
2D
Toldi Mozi
Nagyterem
(f)

Fesztiválok

Filmek

Ma műsoron

Vasárnap - szeptember 24

(10 film)

1945 Age classification

dráma (2017)
91p (mb)
2D
Toldi Mozi
Kisterem
(mb)

A kairói eset Age classification

krimi (2017)
96p (f)
2D
Toldi Mozi
Kisterem
(f)

A remény másik oldala Age classification

film (2017)
100p (f)
2D
Toldi Mozi
Nagyterem
(f)

Csábítás Age classification

dráma (2017)
93p (f)

Életem Cukkiniként  Age classification

családi animációs film (2016)
66p (f)

Wind River - Gyilkos nyomon  Age classification

thriller (2017)
110p
2D
Toldi Mozi
Nagyterem

Hetedik alabárdos  Age classification

vígjáték (2017)
(mb)
2D
Toldi Mozi
Kisterem
(mb)

Kedi - Isztambul macskái  Age classification

dokumentumfilm (2016)
79p (f)

Lady Macbeth Age classification

filmdráma (2016)
89p (f)
2D
Toldi Mozi
Nagyterem
(f)

Ultra Age classification

dokumentumfilm (2017)
80p (mb)
2D
Toldi Mozi
Kisterem
(mb)

Közlemény

Lejáró klubkártyák

CMPToTaK

Kedves Vendégeink! Felhívjuk figyelmüket, hogy a 2017. január 1. előtt feltöltött (egyenleggel rendelkező), de 2017. január 1. és 2017. december 31. között vásárlásra nem használt Klubkártyák érvényességét 2017. december 31. hatállyal megszüntetjük. Az érvénytelenné vált Klubkártyákon maradt összeget a kártya kibocsájtója, a Budapest Film Zrt, nem téríti vissza a kártyatulajdonosoknak, illetve a kártyák további feltöltése sem lehetséges. A többi Klubkártya visszavonásig érvényes.