Hírek

Only Lovers Left Alive

T

Tizen-huszonpár éve nem gondolta volna senki, hogy - a már akkor kultikus rendezőként nyilvántartott - Jim Jarmusch egyszer vámpírokkal képzeli el soron következő darabját. A film állítólag és sokak szerint jóra sikerült, így csak a karakterek miatt biztosan nem kell hátat fordítanunk ennek a filmnek. Már csak azért sem, mert a sokszor androgünnek tűnő szépséget, Tilda Swintont láthatjuk a főszerepben. (A másik két főszereplő a zene és a szerelem. Jó, ez egy kicsit közhelyesre sikeredett...)

Art mozik éjszakája 2014

MPT

2014-ben is megrendezzük az Art Mozik Éjszakáját, a Művész, Puskin, Toldi, Tabán mozikban. A rendezvényre május 16-án, pénteken kerül sor, az első előadások 18 órakor kezdődnek, az utolsók másnap reggel 6 órakor.

A teljes éjszaka minden előadására érvényes karszalagok az elővételi időszakban 2.500 az aktuális héten pedig 3.000 Ft-ba kerülnek majd. A futó előadások mellett a mozik különlegeségekkel is készülnek!

Kim Leine a Toldiban

T

A Scolar Kiadó és a Dán Királyi Nagykövetség jóvoltából találkozhattok Kim Leine-vel a Toldiban. Magyarul most megjelenő könyvét hozza, és reméljük sok más érdekes sztorit... A beszélgetés után pedig igazi kuriózum vár rátok/ránk. Levetítjük a Village at the End of the World című grönlandi filmet.

2014. március 5. 18 óra --- A belépés díjtalan!

Oldalak