Friss Hús '18 - Filmes állásbörze
Friss Hús '18 - Filmes állásbörze

Megosztom

Bővebben a filmről

FRISS HÚS JOB MARKET

Kevés olyan gazdasági és kulturális területet ismerünk Magyarországon, de akár Európa-szerte, amely évről évre növekedést mutat, világszínvonalú termékeket produkál és folyamatos munkaerő-igényével megállítja a területen dolgozó fiatalok elvándorlását.

A magyar filmipar az elmúlt években ilyen területté vált. A Magyarországon készülő filmes produkciók palettája rendkívül színes, a hollywoodi blockbusterektől a magyar szerzői filmekig terjed a skála. Ezek stabil alapot jelentenek az olyan további filmes területeknek, mint a digitális filmkészítés, az utómunka vagy a filmforgalmazás. Mindennek köszönhetően a magyar filmszakmában dolgozó cégek szakképzett, megbízható pályakezdőket keresnek.Ugyanakkor azt is tudjuk, hogy sok fiatal szeretne elhelyezkedni a filmiparban, akik nehezen találják meg az első lépéseket a produkciókig vezető úton.

A Friss Hús filmfesztivál Job Market-je egy olyan platform, amelyen jelentős filmszakmai szereplők és a munkerőpiacra belépni készülő pályakezdők találkozhatnak, hogy megismerjék a a piaci helyzetet és megteremtsék a hosszú távú együttműködés lehetőségét.

Belépés a pénztárban váltott ingyenes jeggyel lehetséges.

Bemutatás időpontja