Teljes árú jegy: 2600 Ft

Kedvezmények:

Kedvezményes jegy: 1950 Ft
|A 6. életévüket be nem töltött, a 60. életévüket betöltött, illetve az érvényes diákigazolvánnyal rendelkező vendégeknek adható | A normál jegyártól eltérő alaphelyárú előadásokra, és rendezvények esetén nem érvényes. Előadásonként egy kedvezményes jegy váltható.|

Diákigazolvánnyal érkező vendégek: kizárólag érvényes, megfelelő érvényességű matricával ellátott magyar, vagy érvényes nemzetközi  (International Student Indetity Card) diákigazolvány felmutatása esetén adható. Kérjük, a pénztárban történő vásárlása esetén mutassa fel igazolványát a pénztárosnak, e nélkül a kedvezmény nem adható! Egy előadásra egy igazolvánnyal csak egy db kedvezményes jegy váltható.
Diákjegy online, a weboldalon keresztül is megvásárolható.
Diákjegy online vásárlása esetén, a terembe való belépés előtt a jegykezelőnek felmutatott diákigazolvánnyal igazolni kell a kedvezményre való  jogosultságot.

Ajándékjegy: 2700 Ft
Az Ajándékjegyek megvásárolhatók és beválthatók a Corvin, Művész, Puskin, Toldi, Tabán és a Kino Cafe mozik pénztárában.
Az Ajándékjegy egy darab bármely műsorrendi előadásra szóló jegy váltására jogosít. Rendezvények, filmhetek, filmfesztiválok és egyedi bemutatók esetében nem érvényes. Az Ajándékjegy beválthatóságát a mozi saját hatáskörben korlátozhatja. Az Ajándékjegy készpénzre nem váltható, az értékéből vissza nem adunk, illetve nem visszaváltható, és más kedvezményekkel nem összevonható.
Kérjük a beváltás előtt ellenőrizze Ajándékjegyének érvényességét, mert azt kizárólag az azon feltüntetett dátumig váltjuk be! Az Ajándékjegy lejáratának dátumát a jegy hátoldalán találja.
Sérült, szakadt, illetve olvasható lejárati dátummal nem rendelkező Ajándékjegyet nem fogadunk el.

ÉNBUDAPESTEM KEDVEZMÉNY
Az ÉnBudapestem kedvezmény egy budapesti lakosok által kiváltható digitális kártya, mely a Corvin, Művész, Puskin, Toldi, Tabán, Kino Cafe mozikban használható fel. A kártyával 2025. január 31-ig, maximum 10 alkalommal, jegyenként 2080-Ft-os kedvezményes áron lehet "2D" mozijegyet vásárolni bármely normál helyárú, nyilvános előadásra. A KEDVEZMÉNY IGÉNYBEVÉTELÉHEZ AZ APPLIKÁCIÓT IDE KATTINTVA LEHET LETÖLTENI. 
Az ÉnBudapestem kártya filmfesztiválok esetében nem érvényes.

A kedvezmény más kedvezményekkel nem összevonható.

Online vásárlás esetén a jegykezelő a terem bejáratnál érvényesíti a jegyet, illetve az ÉnBudapestem kártya érvényességét, valamint ellenőrzi a kedvezményre való jogosultságot is. Kérjük, legyen kedves lakcímkártyáját a jegykezelőnek felmutatni!

Pénztári értékesítés esetén a pénztáros ellenőrzi az ÉnBudapestem kártya érvényességét, illetve ellenőrzi a kedvezményre való jogosultságot is. Kérjük, legyen kedves lakcímkártyáját a vásárláskor a pénztárosnak felmutatni!

A kedvezményt csak budapesti lakosok vehetik igénybe. A lakcímkártyán az állandó lakcím és tartózkodási hely is egyaránt elfogadható.

Amennyiben a digitális kártya lejárt, vagy a jogosultság nem áll fent a megvásárolt jegy esetében, lehetőség van a pénztárban kiegészítő jegyet vásárolni.

MOZIBÉRLET
2023. december 5-től a Budapest Film Zrt mozijaiban (Corvin, Művész, Puskin, Toldi, Tabán, Kino Cafe) a készlet erejéig megvásárolható a 
Téli Mozibérlet, mely 2024. január 8-tól 2024. április 7-ig érvényes.

A Téli Bérlet ára:
A teljes árú bérlet: ára 28 000 Ft.
A kedvezményes (diák-nyugdíjas) bérlet: ára 19 000 Ft.

A bérletet limitált darabszámban, plasztik kártya formájában lehet megvásárolni a mozik pénztáraiban. A névre szóló Téli Bérletet az azon feltüntetett fényképes igazolvány felmutatása mellett lehet használni. Kedvezményes bérlet vásárlásakor a kedvezményre jogosító igazolvány felmutatása is kötelező. 
Amennyiben a bérletet ajándékba kívánja venni, kérjük, jelezze a pénztárosnak! Ebben az esetben a megajándékozott személy pontos nevét legyen kedves a pénztárosnak megmondani, ez kerül rá a bérletre. Az ajándékba vett bérletre az első használatkor kerül fel az igazolvány típusa és száma.

A Bérlet névre szóló és nem átruházható. A Bérlet tulajdonosának nevét, a bérlet típusát (teljes árú, kedvezményes), a bérlettulajdonos fényképes igazolványának típusát és számát a pénztáros írja rá a plasztik kártyára annak megvásárlásakor, illetve ajándékozás esetén az első használatakor. A kedvezmény más kedvezményekkel nem összevonható.

A bérlettel az érvényességi ideje alatt – a hozzá tartozó fényképes igazolvány egyidejű felmutatásával - korlátlanul lehet jegyet váltani a mozik pénztáraiban azzal a megkötéssel, hogy a bérlet tulajdonosa egy bérlettel egy adott előadásra egy darab jegyet válthat. A bérlettel kizárólag normál helyárú, műsorrendi előadásra váltható jegy, illetve a Corvin moziban a szerdai napon is érvényes. Fesztiválok és egyéb események esetében a bérlet nem érvényes. A Corvin moziban kizárólag 2D előadásra érvényes. A bérlet használatakor (jegy kiváltása esetén) a jogosultságot igazoló fényképes igazolvány (melynek száma a kártyán is szerepel) felmutatása kötelező.

Utalvány elfogadóhely:
Edenred utalvány: Felhasználható mozijegy vásárlására a pénztárban az utalványon feltüntetett érvényességi határidőig.
Rewin Ajándékutalvány és kártya: Felhasználható mozijegy vásárlására a pénztárban.
Rewin Ajándékutalvány és kártya (Kizárólag hideg- és meleg ételre): Felhasználható a mozi büféjében.

Szép kártya - Vendéglátás alszámla: Felhasználható a mozi büféjében.
Szép kártya - Szabadidő-rekreáció alszámla: Kizárólag az élőszerepős előadások esetében felhasználható jegy vásárlására, (pl.: bábszínház, élő koncert).

Elfogadható bankkártyák: VISA, MasterCard

Budapest Film Klubkártya
A Budapest Film Zrt. filmszínházaiba (Corvin, Művész, Puskin, Toldi, Tabán, Kino Cafe mozik) szóló Budapest Film Klubkártya, Corvin Klubkártya, Art Mozi Klubkártyák kibocsájtását, feltöltését és beváltását megszüntettük.

A kedvezmények nem vonhatók össze!

Egy fő az adott előadásra kiadható jegyek legfeljebb 50%-át vásárolhatja meg, illetve a 60 főnél kisebb termekben az egyszerre eladható jegyek száma a kapacitás 75%-a. Amennyiben ennél több jegyet szeretne egy vetítésre, kérjük, klikkeljen a Terembérlés menüpontra, köszönjük!

Telefonos jegyrendelés a Budapest Film központi számán lehetséges: +36 1 224-5650 (minden nap 13.00-21.00 óráig hívható)

Pénztárnyitás az első előadás előtt 30 perccel.
E-mailen érkezett helyfoglalási igényeket nem tudunk teljesíteni.