Idiot Prayer - Nick Cave alone at Alexandra Palace
118 perc,
Rendező
Színészek

Megosztom

Bővebben a filmről

Az Idiot Prayer - Nick Cave Alone at Alexandra Palace című koncertfilmben Nick Cave saját szerzeményeit adja elő szólóban, zongorán kísérve. Különböző korszakokból származó dalok csendülnek fel, a legkorábbi Bad Seeds és Grinderman lemezektől egészen a legfrissebb Nick Cave & the Bad Seeds album, a Ghosteen c. lemez anyagáig, köztük olyan népszerű szerzeményekkel, mint az Into My Arms, The Mercy Seat, Higgs Boson Blues vagy a Girl In Amber.

A 2020 júniusában, a karantén idején online nézhető koncertként rögzített felvétel eredetileg csak egyetlen alkalommal volt megtekinthető internetes közvetítésben, ám most egy kibővített moziváltozatban világszerte láthatják a rajongók, méghozzá négy új, most először hallható dallal együtt. Az Idiot Prayer sajátos hangulata azokat a bezártsággal, elszigeteltséggel és bizonytalansággal teli hónapokat tükrözi, amikor több hónapnyi karantén után lassanként újraindult az élet az Egyesült Királyságban.

Az előadást a többszörös díjnyertes operatőr, Robbie Ryan (The Favourite /A kedvenc/, Marriage Story /Házassági történet/, American Honey) vette filmre az Alexandra palota díszes Nyugati előadótermében. A filmet Nick Emerson (Lady Macbeth, Emma, Greta) vágó szerkesztette, míg a zenei felvételvezető Dom Monks volt.

 

Színes
Készítő országok