2023-06-19
NYÁRI MOZIBÉRLET A BUDAPEST FILM MOZIJAIBAN

2023. június 16-tól a Budapest Film Zrt mozijaiban (Corvin, Művész, Puskin, Toldi, Tabán, Kino Cafe) szezonális jelleggel bérlettel is lehet majd mozijegyet váltani. A bérlet 2023. június 16-tól 2023. szeptember 3-ig érvényes.

Vendégeink két fajta bérlet közül választhatnak:

A teljes árú bérlet: ára 25 000 Ft.

A kedvezményes (diák-nyugdíjas) bérlet: ára 17 000 Ft.

A bérletet limitált darabszámban, plasztik kártya formájában lehet megvásárolni a mozik pénztáraiban, fényképes igazolvány felmutatása mellett. A kedvezményes bérlet vásárlásakor a kedvezményre jogosító igazolvány felmutatása is kötelező.

A Bérlet névre szóló és nem átruházható. A Bérlet tulajdonosának nevét, a kártya típusát (teljes árú, kedvezményes), a bérlettulajdonos fényképes igazolványának típusát és számát a pénztáros írja rá a plasztik kártyára annak megvásárlásakor. A kedvezmény más kedvezménnyekkel nem összevonható.

A kártyával az érvényességi ideje alatt – a hozzá tartozó fényképes igazolvány egyidejű felmutatásával - korlátlanul lehet jegyet váltani a mozik pénztáraiban. A bérlet tulajdonosa egy bérlettel egy adott előadásra egy darab jegyet válthat. A bérlettel kizárólag normál helyárú, műsorrendi előadásra váltható jegy. Fesztiválok és egyéb események esetében a bérlet nem érvényes. A Corvin moziban kizárólag 2D előadásra érvényes. A bérlet használatakor (jegy kiváltása esetén) a jogosultságot igazoló fényképes igazolvány (melynek száma a kártyán is szerepel) felmutatása kötelező.