2011-11-09
Újra EUShorts - "Hangulati kezelés - tesztelt dózisokban"

2011. november 18-tól ismét EU Shorts .... európai.rövid.filmfeszt

Az EuShorts 2011-ben is folytatja a mozi egészségügyi reformját, a két évvel ez előtti testhőmérséklet beállítás, majd 2010-es gyógyszeres kezelés után újszerű stimuláns anyagokkal próbálkozik felserkenteni a skorbutos, vitaminhiányos mozgóképipart és téli hónapokat.

Ehhez szüksége van pár zacskó infúzióra, melyeket gyorsan oldódó, kiváló minőségű, mellékhatások nélküli, legális pörgetőszerekkel hígít. Az EuShorts patikusai, csak garantált, külföldi fesztiválokon, már tesztelt anyagokkal serkentik a jókedvet és a vérkeringést, egy-egy tasak infúzió jótékony hatása már a legrangosabb külföldi fesztiválokon, így Clermont-Ferrand-ban, Cannes-ban, a Berlinalen, sőt még a Sundance mustrákon is bizonyította hatását, sőt már kísérleti fázisban is osztatlan sikert aratott Velencében. A recept kiegészül minimum 4 egységnyi, klinikailag és akadémiailag tesztelt Oscar-jelölttel (Nawewe, Egy fiú szerelme, 143-as kívánság, A gyónás), ráadásul a nemzetközi rövidfilm gyors reakcióideje és aktív lefolyása miatt a bánatos válság témákon túllendülve tágítja a pupillákat, szaporítja a légzésszámot.

Tiszta anyag, tiszta forrásból, csömörtől rendetlenkedő emésztőrendszer, szív, érrendszeri, idegi panaszok kezelésére. Az akció november 18-23-ig tart a Toldi Moziban, keresse mozigépészét, a készlet erejéig.

Idén ezen filmblokkok egyikét nézhetitek meg - haladók akár az összeset is:

- Veled könnyebb
- Családban marad
- Nonkonform
- Viccen kívül
- Magammal szemben
- A helyzet fintora
- A gyerekszobán túl

Jegyek: 890 Ft

Bérlet: 3990 Ft

további infók: www.eushorts.eu