FRISS HÚS - 2021
FRISS HÚS - 2021 - BEST OF VÁLOGATÁS JÚNIUS 5-ÉN ÉS 9-ÉN
9. alkalommal lesz Friss Hús Budapest Nemzetközi Rövidfilmfesztivál. A versenyfilmes szekciókban 31 magyar és 27 nemzetközi filmet nézhetsz meg és olyan Xtra blokkokkal is készültünk, mint a Queer Dreams melegfilmes szekció, az @Midnight horrorfilmjei, vagy épp a legizgalmasabb kortárs cseh rövidfilmek válogatása.
A járványhelyzetre való tekintettel a Toldi mozi mellett idén itt a Toldi Távmoziban >> is lesznek előadások, hogy aki a szabályozások miatt nem tud, vagy a biztonság érdekében nem szeretne élőben mozizni, az Távmoziban, online nézhesse a legfrissebb magyar és nemzetközi rövidfilmeket.
És persze a szakmai programok sem maradhatnak el! Idén is lesz pitchfórum, szakmai kerekasztal, workshop, és persze velünk lesz Péterfy Bori, az idei Friss Hús nagykövet: zsűrizni is fog és a vásznon is láthatjátok egy retrospektív programban.

Kedves Nézőnk!
Csak akkor vásároljon elővételben jegyet előadásainkra, ha rendelkezik védettségi igazolvánnyal, s a moziba magával hozza személyazonosságukat igazoló okmányát is! A filmszínházak személyzete köteles ellenőrizni ezen dokumentumokat. 18 éven aluli néző csak védettségi kártyával rendelkező felnőtt kíséretében látogathatja előadásainkat!
Az igazolványokat a terem bejáratánál is fel kell majd mutatni. Kérjük, legyen kedves ezeket időben előkészíteni, hogy a teremnél a jegykezelőnek már csak ellenőrizni kelljen azokat! Az Ön biztonsága érdekében fontos, hogy a beengedés gyorsan történjen, elkerülve a tolongást.

JEGYEK IDE KATTINTVA MÁR KAPHATÓK!

FRISS HÚS - 2021