5. Humen Fesztivál - Randi Amberrel
Rendező
Színészek

Megosztom

Bővebben a filmről

A kilencvenes évek Írországában a saját nemükhöz vonzódó kamaszok számára az egyetlen út a beilleszkedéshez, ha megtagadják önmagukat. Aki erre nem képes vagy nem akarja, az a folyamatos gúnyolódások céltáblájává válik. Ezt unja meg a lázadó diáklány, a liberális Londonba vágyó Amber, aki fejébe veszi: a suli meleg srácával heteró párnak fogják kiadni magukat, hogy végre mindenki befogja a száját.

David Freyne rendező egykor ugyanabban a cipőben járt, mint hősei. Ezért a Randi Amberrel című vígjátékát amolyan szerelmeslevélnek szánja minden olyan mostani kamasz számára, aki kisvárosban élve úgy érzi, el kellene menekülnie, hogy végre önmaga lehessen.

 

Koronavírus tájékoztató

Számunkra a fesztivál látogatóinak egészsége a legfontosabb. Ezért szeretnénk tájékoztatni titeket, hogy a szeptember 10–13. között zajló Humen Fesztiválon biztonsági okokból óvintézkedéseket vezetünk be a Művész Mozi területén. Az itt zajló vetítések és a kerekasztal-beszélgetés alatt a maszkviselés kötelező a vendégeink számára. Kérünk mindenkit, hogy viseljetek arcot és orrot teljes mértékben eltakaró maszkot vagy sálat, kendőt, így vigyázzunk egymásra!

Megértéseteket köszönjük!

A Humen Fesztivál szervezőcsapata

 

 

 

 

 

 

 

Színes
Készítő országok
Felirat nyelvek
Szinkron nyelvek